Jawaban 1. globalisasi raket patalina Jeung A. komputer B. tehnologi C. hp D. ekonomi 2. dimasa pandemi covi…

Apakah kamu sedang mencari jawaban dan pembasahan dari soal1. globalisasi raket patalina Jeung A. komputer B. tehnologi C. hp D. ekonomi 2. dimasa pandemi covi…, maka kamu berada di tempat yang tepat.
Disini ada beberapa jawaban mengenai pertanyaan tersebut, tidak ketinggalan juga pembahasannya. Silakan baca lebih lanjut.

Daftar Isi

Pertanyaan

1. globalisasi raket patalina Jeung
A. komputer B. tehnologi
C. hp D. ekonomi

2. dimasa pandemi covid-19 widang atikan kabantuan ku digunakeunna diajar sistem daring anu make aplikaso ieu dihandap iwal kecuali
A. Zoom meeting B. google class room
C. Youtube D. Instagram

3. internet sok disalahgunakeun ku nu jahat mangrupa
A. penipuan online B. sakola sistem daring
C. dipake rapat D. webinar

4. kecap serepan nyaeta
A. kecap anu asalna Tina basa deungeun anu diserep dalam bahasa Sunda
B. kecap anu asalna Tina bahasa Inggris
C. kecap anu asalna Tina basa Sansekerta
D. kecap anu asalna Tina basa Prancis

5. contoh kecap serepan Tina bahasa Inggris
A. siomay tahu capcay B. komputer HP robot
C. halal ibadah rezeki D. ankara neraka Asmara

6. kecap serepan tina bahasa Sunda asalna Tina basa ieu di handap Iwal kecuali
A. Inggris B. Prancis
C. Arab D. Rusia

7. akal , kiblat jeung goib mangrupa kecap serepan anu asalna tina
A. basa arab B. inggris
C. sansekerta D. portugis

8. kecap sarepan tina basa kawi diantarana
A. akte B. komputer
C. takdir D. wibawa

9. etalase mangrupa kecap serepan Tina basa
A. Inggris B. walanda
C. Arab D. cina

10. conto kecap serepan tina basa sansekerta nyaeta
A. siomay B. agama
C. televisi D. pentofel

esai
1. naon mangpaat tehnologi dina widang atikan ???

2. kagiatan naon wae anu bisa dilakukeun ngaliwatan internet ???

3. jelaskeun naon anu dimaksud palintangan???

4. sebutkeun istilah istilah teknologi

5. sebutkeun conto conto kecap anu mangrupa pangaruh tina basa arab

jawab yang benar ya kakak kakak

Jawaban #1 untuk Pertanyaan: 1. globalisasi raket patalina Jeung
A. komputer B. tehnologi
C. hp D. ekonomi

2. dimasa pandemi covid-19 widang atikan kabantuan ku digunakeunna diajar sistem daring anu make aplikaso ieu dihandap iwal kecuali
A. Zoom meeting B. google class room
C. Youtube D. Instagram

3. internet sok disalahgunakeun ku nu jahat mangrupa
A. penipuan online B. sakola sistem daring
C. dipake rapat D. webinar

4. kecap serepan nyaeta
A. kecap anu asalna Tina basa deungeun anu diserep dalam bahasa Sunda
B. kecap anu asalna Tina bahasa Inggris
C. kecap anu asalna Tina basa Sansekerta
D. kecap anu asalna Tina basa Prancis

5. contoh kecap serepan Tina bahasa Inggris
A. siomay tahu capcay B. komputer HP robot
C. halal ibadah rezeki D. ankara neraka Asmara

6. kecap serepan tina bahasa Sunda asalna Tina basa ieu di handap Iwal kecuali
A. Inggris B. Prancis
C. Arab D. Rusia

7. akal , kiblat jeung goib mangrupa kecap serepan anu asalna tina
A. basa arab B. inggris
C. sansekerta D. portugis

8. kecap sarepan tina basa kawi diantarana
A. akte B. komputer
C. takdir D. wibawa

9. etalase mangrupa kecap serepan Tina basa
A. Inggris B. walanda
C. Arab D. cina

10. conto kecap serepan tina basa sansekerta nyaeta
A. siomay B. agama
C. televisi D. pentofel

esai
1. naon mangpaat tehnologi dina widang atikan ???

2. kagiatan naon wae anu bisa dilakukeun ngaliwatan internet ???

3. jelaskeun naon anu dimaksud palintangan???

4. sebutkeun istilah istilah teknologi

5. sebutkeun conto conto kecap anu mangrupa pangaruh tina basa arab

jawab yang benar ya kakak kakak

Jawaban:

1. D

2. D

3. A

4. A

5. B

6. D

7. A

8. A

9. D

10. C

Penjelasan:

maaf saya cuman bisa jawab ABC nya aja

jadikan jawaban tercerdas:) kalo GK mau juga gpp:)

Jawaban #2 untuk Pertanyaan: 1. globalisasi raket patalina Jeung
A. komputer B. tehnologi
C. hp D. ekonomi

2. dimasa pandemi covid-19 widang atikan kabantuan ku digunakeunna diajar sistem daring anu make aplikaso ieu dihandap iwal kecuali
A. Zoom meeting B. google class room
C. Youtube D. Instagram

3. internet sok disalahgunakeun ku nu jahat mangrupa
A. penipuan online B. sakola sistem daring
C. dipake rapat D. webinar

4. kecap serepan nyaeta
A. kecap anu asalna Tina basa deungeun anu diserep dalam bahasa Sunda
B. kecap anu asalna Tina bahasa Inggris
C. kecap anu asalna Tina basa Sansekerta
D. kecap anu asalna Tina basa Prancis

5. contoh kecap serepan Tina bahasa Inggris
A. siomay tahu capcay B. komputer HP robot
C. halal ibadah rezeki D. ankara neraka Asmara

6. kecap serepan tina bahasa Sunda asalna Tina basa ieu di handap Iwal kecuali
A. Inggris B. Prancis
C. Arab D. Rusia

7. akal , kiblat jeung goib mangrupa kecap serepan anu asalna tina
A. basa arab B. inggris
C. sansekerta D. portugis

8. kecap sarepan tina basa kawi diantarana
A. akte B. komputer
C. takdir D. wibawa

9. etalase mangrupa kecap serepan Tina basa
A. Inggris B. walanda
C. Arab D. cina

10. conto kecap serepan tina basa sansekerta nyaeta
A. siomay B. agama
C. televisi D. pentofel

esai
1. naon mangpaat tehnologi dina widang atikan ???

2. kagiatan naon wae anu bisa dilakukeun ngaliwatan internet ???

3. jelaskeun naon anu dimaksud palintangan???

4. sebutkeun istilah istilah teknologi

5. sebutkeun conto conto kecap anu mangrupa pangaruh tina basa arab

jawab yang benar ya kakak kakak

Jawaban:

sorry please refresh

Penjelasan:

sorry

Sekian tanya-jawab mengenai 1. globalisasi raket patalina Jeung A. komputer B. tehnologi C. hp D. ekonomi 2. dimasa pandemi covi…, semoga dengan ini bisa membantu menyelesaikan masalah kamu. Lihat pembahasan lain dari pertanyaan terkait pada bagian edukasi Beritapusat.com.